Sunman eArc

Het slimme, flexibele en ultra lichte zonnepaneel voor alle toepassingen. Sunman eArc is ‘s werelds eerste glas loze , flexibele en ultra lichte zonnepaneel. 
De eArc is in vergelijking met een traditioneel PV paneel 70% lichter en tot 95% dunner.  eArc vereist geen montagesysteem, waardoor de installatietijd met 40% gereduceerd wordt. Door de afmeting en het gewicht wordt er tot 60% bespaard op de Co2 uitstoot bij elketransportbeweging. Lichtgewicht Solar ziet eArc als nieuwe technologie die de markt en de toepassing van zonne-energie zal vergroten. 
 

Momenteel richt eArc zich op verschillende toepassingen waarbij glasmodules niet- of minder geschikt zijn. eArc is de eerste module die dezelfde duurzaamheids- en veiligheidstests doorstaat als glasmodules, waaronder IEC 61215: 2016, IEC61730: 2016 en UL1703 (VS). De IEC61215 bevestigt het vermogen van eArc om langdurige blootstelling aan open luchtklimaten te weerstaan. eArc heeft ook aanvullende kwaliteitscontroles doorstaan, waaronder 3000 uur vochtige hitte, UV-blootstelling (25 jaar equivalent), PID, zoutnevel en ammoniakcorrosietests.